Detta är skapat av media - Från tiden då Juholt-mustaschfettot från landet avpoletterades.

 

 

Detta är skapat av media - Från tiden då Juholt-mustaschfettot från landet avpoletterades.

Skitsaker och beredvilliga medier att gå högerfalangernas ärenden är upphov till det här...Skulle detta faktist resultera i Juholts avgång är det det ett slags fadermord som högerministären saknat så länge. 

 

 

 

Att det i Stockholm inte finns några medier som håller sig opartiska står också klart, inte minst public service som ekot, som i veckor vinklat det hela som högern vill. Den här 
krisen spiller över på medierna så fullständigt att inget går att tro som objektivt i fortsättningen. Vi har beskådat mediernas oberoende dö mitt framför våra ögon och där på Sveavägen inte långt ifrån där Palme sköts avslutas nu lustmördandet på den kraft som drog Sverige upp ur nöden. Nu ska nöden återinföras och inte talas om socialt ansvar och absolut inte om demokrati som i Sverige nu stavas med liten bokstav eftersom det är sedan år rent löjligt att ens tala om det.

 

 

 

Oavsett vad Juholt nu gör så är Sverige slitet i tu.Eller tusentals delar. Den diskurs med blattehat högern låtit ta form kommer bli den starkaste analysen av varför Sverige har problem och den går att skylla på (S). Allt dåligt som sker kommer regeringen lämpa bakåt i tiden med media som lystet kommer hugga på snart sagt vilken krok som helst.

 

 

 
 
FRÅN DET ENA TILL DET ANDRA
 
Jag har lång erfarenhet av slutenvården och mitt intryck är att de i grunden inte har något att lindra patienternas plåga med.Allt de kan göra är att slutligen försöka hålla sig undan eftersom de själva ska klara att jobba inom psykiatrin. Doktorn flaxar högt överalltihop med fladdrande rck och improviserar så gott det går.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0