Och be sedan barnen gilla läget! och en masa

 
 
 
Att de med den verkliga makten är nöjda nu när fattiga fightas mot fattiga (svennar-blattar 0-0) är ju inget att betvivla.Att tro att skolan kan göra så mycket skillnad när det handlar om vems barn som ska få tillåtas ta plats brevid eller framför någon annans barn är svagsint!
 
 
Att skilnaderna är så stora, att fattigdomen är ett faktum, att sossar och hela eliten inte finns på banan med annat än sånt här strunt är tungt att inse. 
Visst utbilda tre lärare att det inte är okej att barnen inne i Stockholms innerstad ska ha bättre förutsättningar än kidzen i Skärholmen och Rinkeby.Och be sedan barnen gilla läget!
 
 
 
 
Jag är ett av de de där psykona som inte anses behöva mänskliga rättigheter. Som bara kan avfärdas. Vet detta jesus-boy Vi blir all fler i det segment som förr kallades trasproletariatet-du får dra det genom wiki. Många här ÄR verkligen instabila och det kommer kosta, jesus-boy...Förövrigt VET jag att era bronsåldersfantasier och olika vanföreställningar on nån allt kontrollerande diktator in the sky är pappslöjd. Alla de tre Abrahamitiska religionerna är en styggelse och har skadat människan enrmt Det som kommer med stora anspråk utan något på fötterna kan avfärdas direkt. Ni är många som inte alls fattat de ssex år som flytt har gjort med människor här ute. Jag önskar dig kval inför sanningen att du inte knows squat angående jebus kvistus - jesus-boy (nån gång må det tales annet än drit)
 
 
 
 
 
 
 
 
Det har gått troll i Svenska narkotikapolitiken
 
 
 

Det har gått troll i Svenska narkotikapolitiken.rensa bort dessa 12 stegs tokar...det funkar inte för alla..olika droger kräver olika insatser och ovanpå måste man se på individens friska förutsättningar istället för att som nåt vänsterpuritanskt Östtyskland 'omprogrammera' människor. Det finns riktiga metoder utanför vårt Beijerotinfekterade tokdrev med mammor mot näsukar i april mfl
Det finns dels substitut men det borde bara var under läkning och observera detta rör bara opiater..varför man inte söver heroinisten 72 timmar + - 5-6 timmar blöjor och dropp och så avgiftar denna...Sedan se hur den emotionella biten funkar efteråt...närhet ärlig bekräftelse och riktig omtanke..vidare det sociala kontaktnätet och hela tiden en grupp kring patienten (just det PATIENTEN) 
Se om övriga psykiatrin behövs och inte söva alla vidare med sub.

Men det här kunde sägas även om den reguljära psykiatrin som inte riktigt begriper sin uppgift...att gå en vecka i en korridor utan att nån ens hälsar är normalt.
Men sedan finns alla andra droger..även om opiater i sällskap med alkohol är dödligast och kräver liv hela tiden.
Många "tjackpundare" blev lugna och välfungerande när de testade neuropsykiatrins kemi på dessa på ett fängelse. 
Ingen säger det högt men 'pundarna' har möjligen varit i självmedicinering och det allmännas kriminaliseing och demonisering blev rollen de klev i. 
Rusigt ifall polisdoktor Beijerots ideer om farlig smitta mm skapade sådana monster av de vanliga ungar de var!? (på 50talet larmade Beijerot om att serieläsandet förstörde intelligensen hos barn-han var tossig men vad vsste vi? vi var bönder än)

Cannabis tänker jag inte nämna annat än att man bör fyllt 25 innan debut. Mängder av stora korsvisa universitetsstudier (USA, CANADA mfl) visar att för en i övrigt frisk person är det tämligen harmlöst...nota bena..inte ofarligt, men det är bara det att det inte mycket alls här i världen som är det....fullständigt ofarligt....men stora banker mfl håller det gärna olagligt...priset stiger, Thank you Sweden ..

Vid 25 är hjärnan nästan färdig så riskerna är inte som under puberteten. 
Detta gäller i mycket högre grad etanol, men det påstås att vi har nåt slags 'kultur' som gör att alla fjortisar ska kräkas på fredagar så hjärnskadorna är kulturellt betingade. 
Tänk, då ju Christer Petersson bekänt Palmemordet...Han var kulturellt skadad.

Nä. Det är föga mening att tala fundamentalisterna till rätta...men det dör människor som du och jag idag för att den Svenska politiken har skurit och omvärlden förskräcks.

 
 
 
 
Hälsningar från trasproletariatet!
 

Kan inte ta en politiker på allvar talandes om solidaritet samtidigt som det parti som han tillhör kör Sverige som ett företag och låtit en ren underklass växa fram fattigare än arbetarklassen...

Detta med klasser eftersom alla undrar...Kriteriet att tillhöra medelklassen är

1.kunna få fram en årslön i rena pengar inom en vecka fjorton dar...Hur bred medlklassen är vet ingen men kriterium

2, är att ha någon slag bildning bortom skolsystemen. Dvs att ha läst något av rent intresse och lärt sig på kul.

Ledsen fantasimord gills inte.
Det är något alla klasser kan göra men påtagligt få gör..Men att Högern antingen utan att begripa det eller avsiktligt skapat en rejäl arbetskraftspool att exploatera är tydligt...men klass syns bara nerifrån...folk har börjat veta sin plats..skratta när senior skämtar, att förväntas Gilla Läget är mycket vanligt...

Alltså, Att På Uppmaning Spela Falskt..

Tänk på det..Det finns de som fattar galoppen och så de som inte gör det.Om en organisation har mycket av 'gilla läget' för att fungera blir det kritiskt om något stör konsensus..fram med värdegrunder....men bygget förblir instabilt...Bara de fattiga kan hjälpa de fattiga, men då blir stop på 'gilla läget. Bäst du börjar gilla läget Ullenhag, snart växlar läget att gilla och du är väl realpolitiker med huslån, inte sant?!

Gilla Läget..men ljug inte om solidaritet.
Det är en känsla förstår du och jag tror inte du känner den, det tror ingen annan heller,. Alla bara gillar läget. Tvi vale!

 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0