är slutade folk bli vuxna?

Det gryr en normfacism kring inte bara tobak och dyl utan ett normerande kring vad ett lyckligt liv (är) borde vara...Man ska vara ägd av banken och politik handlar mest om pengar...Sverige håller på att kantra. Fattiga Svenskar vill ha hit mer folk att konkurera med..ok...Men nu r dom här och vi har i sälva verket en riktig stor patriotisk uppgift att adressera, nämligen tusen och åter tusen samtal och säga hej å välkomna, vi var visst på jobbet eller så när ni kom, hur går det? Varför tror 'gänget som går på daggstänkta berg' att vi som nation inte klarar uppgiften som fallit på vår lott? Skulle Svenskarna vara så mesiga att vi inte mäktar att lära ut Svenskt och själva lära, ja, gud vet hur många skatter till infall och kultur och mat som nu bor i miljonprogrammen som inte vågar titta på en De tror att man är rasist och är obehagligt rädda. Det har kommit en slags falsk underground diskurs (falsk eftersom konservativa aldrig är annat än banala i sina försök till radikalism - 'heja kungen'jo tjena) Denna diskurs är att det normala är 'vi och dom' och invandrarna har känt det och är hela tiden på försvar och nu tiger goda mogna vuxna istället för att ha en åsikt när blattehatet gryr på jobbet, bland kompisar i kvarteret, på träningen.Detta tigande är farligt. Förnärvarande byggs en spänning upp som inte är nyttig...ingen konstruktivt utlopp finns att finna. Det blir psykiatrin som får försöka lindra..suck...Om hundra år vore det väl det tråkigt att om den här fantastiska tiden-då internet föddes, då de fattiga länderna börjar resa sig (se Hans Rosling på TED.com) vi blir hågkomna som oförmögna att bete oss vuxet och axla ansvaret vi erfarits...Men..nota bene..tillskyndarna av invandringen, politiska eliten, och de som i bland kallas 'kulturmarxisterna' , de som kör maskinen, skulle aldrig drömma om att skicka sina telingar till Flemingsberg, Rosengård mfl för att gå i skola där..Så detta med folk och folk finns ingjutet i oss alla och för att få fred må detta adresseras och inte knölas ihop med tex Svenska elitens hängivna nationalsocialism på 30 talet och V-Gurras homohemlisar...
Tusen och åter tusen samtal...vi har INGET att förlora på det men där vi nu är skapas eländiga situationer mellan Svennar och Blattar (vedertagna urladdade begrepp - JO!) Där ingen vill nåt illa. Där osäkerheten slår undan förnuftet..
Att försöka se saker lite mindre alarmistiskt och hethuvade NÅN gång. Lite vuxet ansvar...när slutade folk bli vuxna?

(Detta gäller förövrigt narkotikapolitiken i högsta grad)

Att vi är många som känner att hela invandrarfrågan blivit knölig och vi är många som känner oss splittrade. De fattiga vill inte konkurera med nykomlingar så det skaver. Själv tillhör jag trasproletariatet så mig spottar alla på..vilken ogin och snål nation vi blivit....suck..

Adjö med hopp om bättre nyheter en annan dag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0