DE NORMALA, FÖRNUFTIGA RASISTERNA, KÄNNER DU DOM ELLER?

 
-Det gryr en normfacism kring inte bara tobak och dyl utan ett normerande kring vad ett lyckligt liv (är) borde vara...Man ska vara ägd av banken och politik handlar mest om pengar...Sverige håller på att kantra. Fattiga Svenskar vill INTE ha hit mer folk att konkurera med.
 
-Men nu är dom här och vi har i själva verket en riktig stor patriotisk uppgift att adressera, nämligen tusen och åter tusen samtal och säga hej å välkomna, vi var visst på jobbet eller så när ni kom, hur går det? Är det Okej?
 
 
-Tusen och åter tusen möten som inte blivit av här i vardagsplockepinnet.
 
-Puzzel? Nja, däremot ett Vardagsplockepinn !
 
-Varför tror gänget som "går på daggstänkta berg" att vi som nation inte klarar uppgiften som fallit på vår lott? Skulle Svenskarna vara så mesiga att vi inte mäktar att lära ut Svenskt och själva lära, ja, gud vet hur många skatter till infall och kultur och mat som nu bor i miljonprogrammen som inte vågar titta på en.
 
-De tror att man är rasist och är obehagligt rädda.Det har kommit en slags falsk underground diskurs (falsk eftersom konservativa aldrig är annat än banala i sina försök till radikalism - 'heja kungen'jo tjena) Denna diskurs är att det normala är  'Vi och Dom' och där ingår alla fattiga.Invandrarna har känt det och är hela tiden på försvar och nu tiger goda mogna vuxna istället för att ha en åsikt när blattehatet gryr på jobbet, bland kompisar i kvarteret, på träningen.
 
-Detta tigande är farligt.
 
-Förnärvarande byggs en spänning upp som inte är nyttig...ingen konstruktivt utlopp finns att finna. Det blir psykiatrin som får försöka lindra..suck...Om hundra år vore det väl det tråkigt att om den här fantastiska tiden-då internet föddes, då de fattiga länderna börjar resa sig (se Hans Rosling på TED.com) vi blir hågkomna som oförmögna att bete oss vuxet och axla ansvaret vi erhållits..
 
-Men..nota bene..tillskyndarna av invandringen, politiska eliten, och de som i bland kallas 'kulturmarxisterna' , de som kör maskinen, skulle aldrig drömma om att skicka sina telingar till Flemingsberg, Rosengård odyl för att gå i skola där..Så detta med folk och folk finns ingjutet i oss alla och för att få fred må detta adresseras och inte knölas ihop med tex Svenska elitens hängivna nationalsocialism på 30 talet och V-Gurras homohemlisar..
 
-Tusen och åter tusen samtal.
 
-Vi har INGET att förlora på det, men där vi nu är skapas eländiga situationer mellan Svennar och Blattar (vedertagna urladdade begrepp).Där ingen vill nåt illa. Där osäkerheten slår undan förnuftet.Att försöka se saker lite mindre alarmistiskt och hethuvat NÅN gång. Lite vuxet ansvar...när slutade folk bli vuxna? Ja, det är annan fråga.
 
-Många känner att hela invandrarfrågan blivit knölig och det är många som känner sig splittrade. De fattiga vill inte konkurera med nykomlingar så det skaver.Så den diskursen lyckades SD att skapa utan att knappt röra ett finger. -Själv tillhör jag trasproletariatet så mig spottar alla på.Vilken ogin och snål nation vi blivit.
 
Jim Björklund
 
2013-02-15
 
Huddinge Hill
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0