DE NORMALA, FÖRNUFTIGA RASISTERNA, KÄNNER DU DOM ELLER?

 
-Det gryr en normfacism kring inte bara tobak och dyl utan ett normerande kring vad ett lyckligt liv (är) borde vara...Man ska vara ägd av banken och politik handlar mest om pengar...Sverige håller på att kantra. Fattiga Svenskar vill INTE ha hit mer folk att konkurera med.
 
-Men nu är dom här och vi har i själva verket en riktig stor patriotisk uppgift att adressera, nämligen tusen och åter tusen samtal och säga hej å välkomna, vi var visst på jobbet eller så när ni kom, hur går det? Är det Okej?
 
 
-Tusen och åter tusen möten som inte blivit av här i vardagsplockepinnet.
 
-Puzzel? Nja, däremot ett Vardagsplockepinn !
 
-Varför tror gänget som "går på daggstänkta berg" att vi som nation inte klarar uppgiften som fallit på vår lott? Skulle Svenskarna vara så mesiga att vi inte mäktar att lära ut Svenskt och själva lära, ja, gud vet hur många skatter till infall och kultur och mat som nu bor i miljonprogrammen som inte vågar titta på en.
 
-De tror att man är rasist och är obehagligt rädda.Det har kommit en slags falsk underground diskurs (falsk eftersom konservativa aldrig är annat än banala i sina försök till radikalism - 'heja kungen'jo tjena) Denna diskurs är att det normala är  'Vi och Dom' och där ingår alla fattiga.Invandrarna har känt det och är hela tiden på försvar och nu tiger goda mogna vuxna istället för att ha en åsikt när blattehatet gryr på jobbet, bland kompisar i kvarteret, på träningen.
 
-Detta tigande är farligt.
 
-Förnärvarande byggs en spänning upp som inte är nyttig...ingen konstruktivt utlopp finns att finna. Det blir psykiatrin som får försöka lindra..suck...Om hundra år vore det väl det tråkigt att om den här fantastiska tiden-då internet föddes, då de fattiga länderna börjar resa sig (se Hans Rosling på TED.com) vi blir hågkomna som oförmögna att bete oss vuxet och axla ansvaret vi erhållits..
 
-Men..nota bene..tillskyndarna av invandringen, politiska eliten, och de som i bland kallas 'kulturmarxisterna' , de som kör maskinen, skulle aldrig drömma om att skicka sina telingar till Flemingsberg, Rosengård odyl för att gå i skola där..Så detta med folk och folk finns ingjutet i oss alla och för att få fred må detta adresseras och inte knölas ihop med tex Svenska elitens hängivna nationalsocialism på 30 talet och V-Gurras homohemlisar..
 
-Tusen och åter tusen samtal.
 
-Vi har INGET att förlora på det, men där vi nu är skapas eländiga situationer mellan Svennar och Blattar (vedertagna urladdade begrepp).Där ingen vill nåt illa. Där osäkerheten slår undan förnuftet.Att försöka se saker lite mindre alarmistiskt och hethuvat NÅN gång. Lite vuxet ansvar...när slutade folk bli vuxna? Ja, det är annan fråga.
 
-Många känner att hela invandrarfrågan blivit knölig och det är många som känner sig splittrade. De fattiga vill inte konkurera med nykomlingar så det skaver.Så den diskursen lyckades SD att skapa utan att knappt röra ett finger. -Själv tillhör jag trasproletariatet så mig spottar alla på.Vilken ogin och snål nation vi blivit.
 
Jim Björklund
 
2013-02-15
 
Huddinge Hill
 
 
 
 

Meteorit slog ner över uralbergen

 

Den tidiga morgonhimlen lystes upp av ljusblixtar och kraftiga explosioner skakade marken i den

glesbefolkade ryska regionen Tjelyabinsk, 150 mil från huvudstaden Moskva. Det ska ha varit min

st en meteorit som exploderade när den i hög hastighet närmade sig jorden.

Se amatörfilmen – uppges vara meteornedslaget i Uralbergen

 

 
 
En meteorsvärm har slagit ner över de ryska uralbergen. Kraftiga explosioner krossade fönsterrutor och minst 250 personer har skadats lindrigt, enligt inrikesdepartementet.
 

Den tidiga morgonhimlen lystes upp av ljusblixtar och kraftiga explosioner skakade marken i den glesbefolkade ryska regionen Tjelyabinsk, 150 mil från huvudstaden Moskva. Det ska ha varit minst en meteorit som exploderade när den i hög hastighet närmade sig jorden.

Rysk tv och engelskspråkiga Russia Today visar en amatörfilm, som även går att se här ovan, på ett ljussken med en efterföljande röksvans som passerar över himlen och verkar slå ned i marken bortom horisonten. Filmens äkthet har inte bekräftats.

Enligt regionens guvernör har många personer skadats och byggnader förstörts. Inrikesdepartementet uppger att 250 människor har sökt läkarhjälp för lindrigare skador, som skärsår, rapporterar Russia Today.

Vittnen berättar om brinnande stenar som syntes i hundratals kilometer innan de slog ner mot marken i uralbergen, skriver BBC. Uppgifterna om vad det är som egentligen har slagit ner i marken går i sär, en rysk minister för katastrofmyndigheten säger att rör det sig om ett metoritregn medan en annan minister uppger att det ska ha varit en ensam meteorit.

”En meteor gick i bitar över Uralbergen och började brinna, i synnerhet i den lägre atmosfären” skriver den lokala katastrofmyndigheten enligt TT.

– Något började explodera i luften och landade sedan på marken. Ett svart moln ligger över staden. Folk trodde att kriget har kommit, säger ett ögonvittne boende utanför Tjeljabinsk till Interfax.

Enligt TT är regionen centrum för en stor del av Rysslands tunga industri och hyser bland annat atomanläggningen Majak. Rysslands atommyndighet Rosatom uppger att läget på samtliga anläggningar är ”normalt”.

 
 
 
 

A REVOLUTION NOW AND THEN IS A HEALTHY THING, DONT YOU THINK - and GOOD LUCK, MR. GORSKY best story ever

 
My Audio work of ...perhaps...Art!?
 
 
 
 
 

GOOD LUCK, MR. GORSKY

When Apollo Mission Astronaut Neil Armstrong first walked on the moon, he not only said his famous "One Small Step for Man, One Giant Leap for Mankind" statement, but followed it by several remarks - usual traffic between him, the other astronauts and Mission Control. Before he re-entered the lander, he made the enigmatic remark "Good luck, Mr. Gorsky."

Many people at NASA thought it was a casual remark concerning some rival Soviet Cosmonaut; however, upon checking, there was no Gorsky in either the Russian nor American space programs.

Over the years, many people have questioned him as to what the "Good luck, Mr. Gorsky" statement meant.

On July 5, in Tampa Bay, FL, while answering questions following a speech, a reporter brought up the 26 year old question to Armstrong. He finally responded. It seems that Mr. Gorsky had died and so Armstrong felt he could answer the question:

"When I was a kid, I was playing baseball with my brother in the backyard. He had hit a fly ball which landed in front of my neighbors' bedroom window. The neighbors were Mr. and Mrs. Gorsky. As I leaned down to pick up the ball, I heard Mrs. Gorsky shouting at Mr. Gorsky, "Oral sex? Oral sex you want? You'll get oral sex when the kid next door walks on the moon!"

True fact.


ART WATCHING PIECE ONE (smal selection animated gifs too)

ART WATCHING PIECE ONE 
 
THE ARTISTS:

Emma Virke 

zoe zoni

Leonardo Rodriguez

Yeva Babayan

Mikael Stålsäter

Lisa Rydberg
 
 
 
 
smal selection animated gifs 
 
 
THIS KINDA ILLUSTRATE THE OPENING OF A LARGE PSYCHOSIS BUT THE REST....AWWW...
 
 
 
 
 
HARD CORE ART FILM PUSSY...
 
 
 
 
 
WHY DO I FEEL THIS IS AN PICTURE OF THE WORLD TODAY...?
 
 
 
 
 

COMPASSIONATE AND CRUEL 2.0 - An oldie Pre 2008 - here with new video

 
 
A EARY SONG
 
THE WORDS WERE NEVER WRIT DOWN - YOU GET THEM EASY
 
COMPASSIONATE AND CRUEL Pre 2008 - here with new video 
 
 

Tack för att du ägnar en liten stund åt de här korta sticken.

 

Hallå där!

 

Tack för att du ägnar en liten stund åt de här korta sticken. Dessa rader dansar runt til vänster men de som kör vänsterskutan, den spillran
av skribenter och fd Juholtare bara glor dumt och ropar på Bodströms grabb som är ute och snattar godis. "man måste ju ha kul. he he"

Nog det.

Detta är allvar. Dessa rader bär det ni i innerstaden inte fattat av vänsterns bevekelsegrunder. Nu är jag bussig nog att
låta dig och dina kollegor ta del av det som jag/vi vägrar kalla värdegrund ety detta begrepp luktar skit. Alla har en värdegrund men hoppsan
vi måste se över våra rutiner.

För varje stadsodling av kryddor morötter och se så fina blommor kommer en sjundeklassare injicera heroin och de tokiga kristna
vädrar morgonluft.

Ett exempel. I Råsunda i Solna intill vintervägen startade nån frireligiös sekt ett nödboende för hemlösa. Alla kommuner skickade sina
sofflock dit. Att ha Jompa och Hasse Morot där kostade 26 000 p/p i månaden.
För de skattekronorna erhöll klienten sovplats 20:00 till 08:00 smörgåsmat och frukost. Sedan sitta åka till Huddinge igen. De fick SL-biljetter,
de måste ju kunna söka jobb ( dooh ).

För 26 000 kunde Jompa ha åkt nonstop mellan STHLM och Mariehamn. Krökade gjorde han ju ändå.

Men Till Saken


Välkommna Mina Damer Och Herrar

ALLVAR!

______________

För framtiden:

Socialdemokratin är en existentialism, kollektivismen ett verktyg, målet är individens frihet från sin bestämning.

Socialdemokratin är en filosofisk idé för ett helt samhälle, inte en sammanslutning för att medlemmarna ska må bra.

Människan är universell. Färg och form säger inget om individers egenskaper. Avväg alla beslut i enlighet med denna tanke.

Socialdemokratin kommer ur upplysningen; en förnuftsrörelse grundad i anständighetens känsla.

Satsa på de fria konsterna, den fria forskningen och bildningsmöjligheterna.

Gör Sverige till en republik omedelbart. Ta bort övriga privilegier.

Marknaden gör inte moraliska bedömningar, det gör människor.

Politik är tillämpad moralfilosofi.

Valfrihet är inte frihet, men urholkar jämlikheten. Återreglera.

Fördriv anti-intellektualismen men glöm aldrig hur det känns att vara i underläge.

Är allt detta abstrakt strunt? Politik handlar väl om procentsatser och bidragens införande, höjande och sänkande?

Alla relationer är maktrelationer. Arbetsmarknaden utgörs av relationer. Desperationen är maktlös.

_________________

Dessa rader vill ingen Såsse ta i ! (-.-)-.-)-.-) Men SocialDemokrater reagerar Ahaa, ja just det...

 

Om inte generositet och medkänsla väcks mellan oss igen, om inte de 10 000 samtalen och de lika många välkomnaden
föds mellan alla våra Svenskar så har vi nog skitit om inte i det blå skåpet men väl det röda och ett brunt kom till.

Okej

Tack för er/din uppmärksamhet. Jag en stor fan. (biasbasbias)

***

Så undertecknar jag den. Risken är väl att den ses som spam eller lögner,...

Ja Ja

JimB

 

 

 

 


OKÄNDA KÄLLOR - UNKNOWN SOURCES - WELCOME TO THE MACHINE - COVER - GIFS

 

OKÄNDA KÄLLOR - UNKNOWN SOURCES 

****

Att kalla nån trög, gör inte dig smart.

Att kalla nån tjock, gör inte dig smal.

Att kalla nån feg, gör inte dig modig.

Att kalla nån fattig, gör inte dig rik.

Att kalla nån ful, gör inte dig snygg.

 

****

 

In dwelling, live close to the ground.

In thinking, keep to the simple.

In conflict, be fair and generous.

In governing, don't try to control.

In work, do what you enjoy.

In family life, be completely present.

 

****

 

 WELCOME TO THE MACHINE -  THE PINK FLOYD SONG HERE COVERED BY ME JimB

 

 
 
SOME ANIMATED GIFS...
 
SMOKING GIRL THE 1960s
 
 
 
THIS IS PERHAPS TRUE BUT IMPOSSIBLE TO VERIFE TODAY...
 
 
 
PERHAPS THIS SEXY WOMAN NEED TO SLOW DOWN....IN MANY WAYS...
 
 
 
 
 
HAPPY VALENTINE DAY  2013-02-14...=D
 
 
 
 
WHO IS...?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

THE VISION OF THE SLUT - A POEM AND A SONG (Scroll for Versions)

 

THE VISION OF THE SLUT

 

 

 

Everything in the world

is

risen by

the vision of the slut

*

the vision of the slut

is all we got

what the slut got

is a mystery

*

but she marched us

all the way here

so lets see

if the morning dew

is real

*

the vision of the slut

is all we got

what the slut got

is a mystery

*

Everything in the world

is

risen by

the vision of the slut

*

the vision of the slut

is all we got

what the slut got

is a mystery

 

*

©2013jimbjörklund

 

THE TUNE ITSELF - ORIGINAL OLDIE...

 

 THE VISION OF THE SLUT 

 
 
 THE VISION OF THE SLUT -BROKEN- 
 
 
 
 
 
 
 THE VISION OF THE SLUT - New Video 2009 
 

A CHARLATANS COME-ON (and a song and some animated gifs too)

 

A CHARLATANS COME-ON

 

I project radioactive focus

love

An engineer stalks a born again Christian with an incredible invention

love

You must embark on your mistakes without trading a lunatic

love

I project radioactive focus

love

I project radioactive focus

(guilt) love

An acrobat who wants to be an architect woos a traveling salesman who wants to join the circus so

love (thunder)

youd better always sing to your drycleaning without sharing a vampire

love (rolling)


I project radioactive focus


love (worldwide)


I project radioactive focus


love (in silence)


A patent clerk gives a horrible disease to a journalist who communicates with the dead after all


love (Shhh...we repair...shhh....repair....shhh)


you could be joyful hurt or dance around the point of existence


love (Shhh...we repair...shhh....repair....shhh)


I project radioactive focus


love (Just because you asked =D )


I project radioactive focus


love (Shhh...we repair...shhh....repair....shhh)


A choir leader with insomnia weds the mother of a cartoonist from Utah


love (Shhh...we repair...shhh....repair....shhh)


Stay away from false mailmen


love (Shhh...we repair...shhh....repair....shhh)


I project radioactive focus


love (Shhh...we repair...shhh....repair....shhh)


I project radioactive focus


love (repair)


You must go to war with your mother and father


(repair)


and you'll find you will battle with a stubbed toe you must


(repair)


get Certified as a Public Accountant


(repair)


I project radioactive focus


(die if your able)


***


©2013jimbjörklund

 

 

***

My song

 

LIFE IS NOT A COMPETITION - ReMastered - New Video - 

 

 
 
***
 
 
JUST A COUPLE OF ANIMATED GIFS:
 
 
 
DRUNKEN WALK...
 
 
 
 
HERE COMES THE TRAM....
 
 
 
 
THIS CAT MAY OR MAY NOT CHEW THE SECRET OF THE UNIVERSE...
 
 
 
 
 
THE IDEA OF HAPPINESS IS STUPID...
 
 
 
 
 
CATS RULE THE WEB...
 
 
 
 

COMPASSION DAMMIT SEVERAL VERSIONS - Some pix too....

COMPASSION DAMMIT - THREE

are you bombarded by
nameless pain and struggle
are you in conflict
eating the same thing
every day labeled as
freedom or truth

im just like you

but i know but im sure
theres only one way
to really solve conflict
yes SOLVE
not only win it or lose it
no one ever win anyway
its an illusion

im just like you

love and compassion
thats how ugly it gets
thats the only way
we have left
the only way we ever had

im just like you

life is real
its wonderous
this time is the best time
there ever was
compassion is no joke

im just like you

compassion is the future
thats how ugly it gets
im talking to YOU

im just like you

compassion
compassion dammit

compassion dammit
im talking to YOU

(c)2007-2009jimbjörklund

 

THE SONG COMPASSION DAMMIT  - THREE

 

 
 
THE ORIGINAL 

are you bombarded by
nameless pain and struggle
are you in conflict
eating the same thing
every day labeled as
freedom or truth
im just like you

but i know but im sure
theres only one way
to really solve conflict
yes SOLVE
not only win it or lose it
no one ever win anyway
its an illusion
im just like you

love and compassion
thats how ugly it gets
thats the only way
we have left
the only way we ever had
im just like you

life is real
its wonderous
this time is the best time
there ever was
compassion is no joke
im just like you

compassion is the future
thats how ugly it gets
im talking to YOU
im just like you

compassion
compassion dammit

 

COMPASSION DAMMIT THE ORIGINAL WITH 2ND VIDEO

 

 
 
A WEAKER ONE - NUMBER TWO OF COMPASSION DAMMIT
 
 
 
 
 
Some pix too....
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

-I want pussy-PussyPussyPussyPussy-Hi hi hi-I want pussy-Period

 

-I want pussy-PussyPussyPussyPussy-Hi hi hi-I want pussy-Period

 

(efter psykiatrin nångång strax efter tusenårsskiftet)

 

- JAG SATT HEMMA I VÄRLDEN


- DÄR JAG FALLIT UR ALLA LEVANDES TANKAR MINNEN


- TELEFONEN VAR HELT MENINGSLÖS FLERA ÅR


- TROR INGEN BEGREP HUR SKADAD JAG BLEV


-AV ENSAMHET


- SLUTLIGEN KOM DET LITE FOLK


-NORMALISERING BÖRJADE


-PSYKIATRIN FÖRSTOD INTE ETT SMACK.

 

-Jag skrev en förskräcklig sång. För det var försräckligt.

-Nej det ordet täcker inte.


Sången:


"kärleken är en

gammal båt

gammal båt

gammal båt

 

inte mycket att

göra åt

göra åt

göra åt

 

Den korsar alla rymder

Den mäter alla djup

Den lyser upp världen

Den sjunker

Den dör

kärleken är en

gammal båt

gammal båt

gammal båt

 

inte mycket att


göra åt

göra åt

göra åt"


Upprepa hur länge du vill=D


Det finns en engelsk text också, försöker posta den H Ä R

THE OLD BOAT LOVE DIES

 

 


https://www.youtube.com/watch?v=greVHWonALY

 

 

s-p-r-å-k-v-ä-x-e-l

-deeper than sorrow harder than drink this depth you all put me in!
-Aaww such a waste, lucky i now are at peace with the truth about the pointless life and world, govern by luck and ten thousend things in any direction.

 

-We all have our suffering to talk to but one day it cant eat more out of you, you are outeaten.


-It chews as usual, nothing.


You dont react at first.

-But listen 'mr and mrs pain whatever' its just boring.

-And you, you mad exploding screaming child there within ME!

-WHAT do you want me to do!?

-You have controled me very very much and how do you think it has turned out...?

-Im fifty next year (2013-03-22), overweight,
im the definition of couch potatoe,
using tobacco and been doing this for more than 20 years mostly because of your whining or shall i say BOMBASTIC delivering burning petrol to my wounds,
the very wounds you should be caring and tending for.

-But nooo.

-You just: "burn jim down" AAAWWW J´BH$$45YU

-OKEJ! Ive said DIE! to you many times and I tried to die but you seem not to like that either you little runt, you brat fucking me from within since 1967!


-Demanding nothing, exept.

-I must rub my face with vinegar and salt over and over so you can pour kerosen over my plumbing and awaawwwwooooaaaaa

-You complain, its not to your likening.

-Im not suffering nice enough, correct right in your unknown taste.


-However...


-Ive understood the importance of peace with you, Sis.

-And with old mumblemumble shadow-totaly safe dude.

-But im not be here for very long more!

-Its time that you -Screaming kid deep in the vast within-

Do your share, do a little piece of the task!

-CAPICHE!?

-Splendid.

-Its easy.

-I want pussy.

-No Im not married to you, mum is dead and you have no claim on me little screaming pest from the mighty nothing.


-I want pussy.


-PussyPussyPussyPussy

-Hi hi hi.

-Period!


***


©2011-2012-2013jimbjörklund

 


This is a couple of lines from a very old tune...if i find i post it!

 

 

NO ONE

Såå dåligt jag mådde, how bad i was inside...

 

 

 

***

NO ONE KNOW WHO YOU ARE

WHEN YOUVE COME THIS FAR

DREEEEAAAM AAGAIN

NO ONE KNOW WHO YOU ARE

WHEN YOUVE COME THIS FAR


©2006-2013jimbjörklund

 


JUST LIKE YOU ('poem and a song-version)

 

IM JUST LIKE YOU


are you bombarded by
nameless pain and struggle
are you in conflict
eating the same thing
every day labeled as
freedom or truth


im just like you


but i know, im sure
theres only one way
to really solve conflict
yes SOLVE
not only win it or lose it
no one ever win anyway
its an illusion


im just like you


love and compassion
thats how ugly it gonna get
thats the only way we have left
the only way there ever was


im just like you


***


©2007-2011jimbjörklund-idiotjim-jimblund

 

***

 

JUST LIKE YOU 

 

 

JUST LIKE YOU 


https://www.youtube.com/watch?v=hFc7XII8A_w

http://www2.poeter.se/Mina+Publicerade+Texter


HEJ NYHETSMÄNNISKA

 

HEJ NYHETSMÄNNISKA

 

 


du tycks ha

 

förlorat den tydliga

 

avsändare du

 

tror

 

du har jag vet

 

att du i ditt

 

avstamp

 

oftast tror på

 

ditt egna subjektiva

 

som objektivt och det

 

får du komma över

 

om du alls vill förstå

 

dig själv och

 

den produkt

 

du arbetar i den

 

produkt som är du

 

äger troligen ditt

 

boeende valt

 

utifrån preferenser

 

kring tycke och smak

 

du har hygglig

 

inkomst inget överdåd när

 

var du utan mat sist

 

-ok-

 

du har en kreativ

 

-i bästa fall-

 

inspirerande syssla

 

inom media

 

som du kunnat välja av

 

lust och intresse

 

och du är

 

-som jag ser det-

 

medansvarig till det

 

som just nu

 

är berättelsen

 

om

 

oss

 

 

***

 

 

allt detta

 

behöver du inse

 

är

 

att

 

vara

 

mycket

 

priviligierad nej ditt

 

lidande är ändå lika

 

giltigt nej din smärta

 

förlorar inte sin värdighet

 

-smärta med värdighet tocket nonsens-

 

för det vore

 

bra

 

för oss alla

 

om du nyhetsmänniska

 

såg detta lite bättre

 

för nu virrar du

 

sedan lång tid

 

-om inte i blindo-

 

så trots allt i inbillad

 

objektivitet medan

 

berättelsen du berättar om oss

 

täljer fram mer lidande ur

 

det du förtiger för du

 

har smak och är ganska begåvad

 

inte sant?

 

och nu fortsätter berättelsen om oss

 

och det är nu upp till dig

 

-nyhetsmänska-

 

att påbörja

 

synopsis

 

till framtiden

 

som blev hoppet

 

de hade

 

 

***

 

 

minns du när det berättades

 

-det märkliga-

 

'ALLA KAN BLI PRIVILIGIERADE'

 

och hur

 

den

 

berättelsen om oss

 

blev till nuet

 

vi alla genomled?


Det fortsätter.


vad tänker du berätta

 

om oss

 

härnäst?

 

 

***

Min Höstlåt hösten 2012

 

"60-SECONDS NOV 1 -  2012"

 

 

 

 

 

 

Lite Material From The Good Old Days =D

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OMSORGSSVIKT

 

Jag är fallen utav störda

och störd är jag själv

men fan om jag förtjänat

allt jävla skäll och

gnäll

livet blev ensam skit

ingen drog någonsin

försorg om mig

och ingen

kommer komma mig

nära i det här livet

psykäcklet utan tänder.

gråter och medicinerar

längtar beröring och

världen har exkluderat

patienten-

avförmänskligad

att skrämma barn med

inom honom ett gråtande

barn ingen riktigt

tog hand om-

kärleken är en lögn

tror du något annat

är du bara en av de lurade.

 

 

 
 
 
 

C H I S E L S - pieces of many sources S=Simpsons=the source AND Inside The Actors Studio - The Cast of the Simpsons

 


chisel-S ONE


the backseat of my car

could buy all kinds of

rules a little

good to me.

 


chisel-S TWO

freeze everything

give me no sign

must protect the

sweet pity.

 


chisel-S THREE

you'd step over your own

lie and one

nice normal family

was young, I wanted an electric

football machine.

 


chisel-S FOUR

day of my life goodnight

in the hands of men no smarter than

say... This stinks

my way long enough

 


chisel-S FIVE


your best and your

pagans where I don't know

too damned expensive these days

Except this guy

 


chisel-S SIX


juggle a pregnant wife and

believe it! Reading and writing

People die all the time, just like that

They just plain sucked!

 ***

 

 

Inside The Actors Studio - The Cast of the Simpsons 


Tristan Tzara Proclamation Without Pretension

 

Cinema Calendar Of The Abstract Heart - Tristan Tzara


the fibres give in to your starry warmtha lamp is called green and seescarefully stepping into a season of feverthe wind has swept the rivers' magicand i've perforated the nerveby the clear frozen lakehas snapped the sabrebut the dance round terrace tablesshuts in the shock of the marble shuddernew sober


Tristan Tzara


Tristan Tzara
Proclamation Without Pretension Art is going to sleep for a new world to be born"ART"-parrot word-replaced by DADA,PLESIOSAURUS, or handkerchief


The talent THAT CAN BE LEARNED makes thepoet a druggist TODAY the criticismof balances no longer challenges with resemblances


Hypertrophic painters hyperaes-theticized and hypnotized by the hyacinthsof the hypocritical-looking muezzins


CONSOLIDATE THE HARVEST OF EX-ACT CALCULATIONS


Hypodrome of immortal guarantees: there isno such thing as importance there is no transparenceor appearance


MUSICIANS SMASH YOUR INSTRUMENTSBLIND MEN take the stage


THE SYRINGE is only for my understanding. I write because it isnatural exactly the way I piss the way I'm sick


ART NEEDS AN OPERATION


Art is a PRETENSION warmed by theTIMIDITY of the urinary basin, the hysteria bornin THE STUDIO


We are in search ofthe force that is direct pure soberUNIQUE we are in search of NOTHINGwe affirm the VITALITY of every IN-STANT


the anti-philosophy of spontaneous acrobatics


At this moment I hate the man who whispersbefore the intermission-eau de cologne-sour theatre. THE JOYOUS WIND


If each man says the opposite it is because he isright


Get ready for the action of the geyser of our blood-submarine formation of transchromatic aero-planes, cellular metals numbered inthe flight of images


above the rules of theand its control


BEAUTIFUL


It is not for the sawed-off impswho still worship their navel


Tristan Tzara

 

The Great Lament Of My Obscurity Three where we live the flowers of the clocks catch fire and the plumes encircle the brightness in the distant sulphur morning the cows lick the salt liliesmy sonmy sonlet us always shuffle through the colour of the worldwhich looks bluer than the subway and astronomywe are too thinwe have no mouthour legs are stiff and knock togetherour faces are formeless like the starscrystal points without strength burned basilicamad : the zigzags cracktelephonebite the rigging liquefythe arcclimbastralmemorytowards the north through its double fruitlike raw fleshhunger fire blood


Tristan Tzara

 

To Make A Dadist Poem Take a newspaper.Take some scissors.Choose from this paper an article the length you want to make your poem.Cut out the article.Next carefully cut out each of the words that make up this article and put them all in a bag.Shake gently.Next take out each cutting one after the other.Copy conscientiously in the order in which they left the bag.The poem will resemble you.And there you are--an infinitely original author of charming sensibility, even though unappreciated by the vulgar herd.


Tristan Tzara

 

Vegetable Swallow two smiles meet towardsthe child-wheel of my zealthe bloody baggage of creaturesmade flesh in physical legends-lives


the nimble stags storms cloud overrain falls under the scissors ofthe dark hairdresser-furiouslyswimming under the clashing arpeggios


in the machine's sap grassgrows around with sharp eyeshere the share of our caressesdead and departed with the waves


gives itself up to the judgment of timeparted by the meridian of hairsnon strikes in our handsthe spices of human pleasures


Tristan Tzara

 

 

 


'För Det Är Sådana Vi Är'

 

Något litet Till Den Katolske Djäfulen

En Dålig Dikt!


Den Heter:

 

 

'För Det Är Sådana Vi Är'

 

 

<onsdag, den 23 december 2009><16:18>

 

 


du kan ta dina

 

decimaler resultatinrikting-

 

torsdag augusti-

 

nitton och trettifyra-

 

februari tisdag tolfte i tredje-

 


du kan ta ALLT detta

 

och stoppa det dit där det hör hemma där solen

 

aldrig skiner

 

 

du kan ta det

 

din fan

 


och vi ska förlåta dig

 

för det är sådana

 

vi är

 


detta måste du till sist

 

förstå vi kan bara

 

älska ofta torftigt och

 

tvehågset

 

minns

 

'bara en enda ros på ett

 

evigt klänge

 

så är livet

 

trist varar länge

 

men underbart

 

är kort

 

alldeles för kort'

 

ladies and gentlemen

 

Mr Povel Ramel

 

(suset av applåderna ljuset och helt adekvat solo applåder)

 

 

och vi ska förlåta dig

 

för det är sådana

 

vi är

 

 

 

 

 

 


SINGLE COIN DANCER

 

Im a monetary refuser

a competition accuser

no one ever win nothing

nothing is ever lost

 


SINGLE COIN DANCER

SINGLE COIN DANCER

no one ever win nothing

nothing is ever lost

 

im a

SINGLE COIN DANCER

SINGLE COIN DANCER

SINGLE COIN DANCER

SINGLE COIN DANCER

 


©2010jimbjörklund-idiotjim-jimblund

My song SINGLE COIN DANCER 2

 


Rupert the PervRabbit

Rupert the PervRabbit isnt very nice! Usually i do not
dont listen to him, but he seem to have a deep rooted truth here but beware, he is known to spice his talk xxx.

**

In dwelling, live close to the ground.


In thinking, keep to the simple.


In conflict, be fair and generous.


In governing, don't try to control.


In work, do what you enjoy.


In family life, be completely present.

**

But idiotSchmuck jimjim wont get any candy - ho ho ho
You scchmuckjimjim are the missing you in CNT - HO HO HO

| roll the video!
(\__/) |
(='.'=)
(")_(")

 


A CHARLATANS COME-ON

 

I project radioactive focus

love

An engineer stalks a born again Christian with an incredible invention

love

You must embark on your mistakes without trading a lunatic

love

I project radioactive focus

love

I project radioactive focus

(guilt) love

An acrobat who wants to be an architect woos a traveling salesman who wants to join the circus so

love (thunder)

youd better always sing to your drycleaning without sharing a vampire

love (rolling)


I project radioactive focus


love (worldwide)


I project radioactive focus


love (in silence)


A patent clerk gives a horrible disease to a journalist who communicates with the dead after all


love (Shhh...we repair...shhh....repair....shhh)


you could be joyful hurt or dance around the point of existence


love (Shhh...we repair...shhh....repair....shhh)


I project radioactive focus


love (Just because you asked =D )


I project radioactive focus


love (Shhh...we repair...shhh....repair....shhh)


A choir leader with insomnia weds the mother of a cartoonist from Utah


love (Shhh...we repair...shhh....repair....shhh)


Stay away from false mailmen


love (Shhh...we repair...shhh....repair....shhh)


I project radioactive focus


love (Shhh...we repair...shhh....repair....shhh)


I project radioactive focus


love (repair)


You must go to war with your mother and father


(repair)


and you'll find you will battle with a stubbed toe you must


(repair)


get Certified as a Public Accountant


(repair)


I project radioactive focus


(die if your able)


Fat chance!

*

 

 

 

2013-02-09

©2013imbjörklund

 


-Digha Nikaya-

I have taught the way without making any distinction
between inner and outer teaching
For in respect of the truth there must be no such thing as the "closed fist" of the
teacher, who hides some essential knowledge from the pupil.
Secrecy is the mark of false doctrine.'

-Digha Nikaya-

 

 

 


Hört i okänd förvaltning för våra pengar

Hört i okänd förvaltning för våra pengar-inte för oss-förutsatt du inte ska med på seminariet på Gålö!

 

"Undrar vad föräldrar Emot visselpipor i Helenelund gjorde för de 169 000 de fick förra räkenskapsåret och om det

minskat visselpiporna i Helenelund...Kan nån highlighta mig på hur det nya utbredda visslandet egentligen går till?!

Piper man ihop och så kommer grisarna springande eller går det bra med 'So so so' och vad ska man då vissla för?

Och varför är det så mycket grisar i Helenelund? Saknar dessa visslor? Mycket att sätta sig in i märker jag. Bäst vi

ordnar ett par seminarier...Gålö? Jag bara spånar..."

 

 

 


Nappat ur en HD som skruttade bakom Svenskt Näringlivs hemliga bordell för 'de verkliga ägarna.' "Om exploaterade afrikanska trädplanterare vinter 2012-2013

Nappat ur en HD som skruttade bakom Svenskt Näringlivs hemliga bordell för

'de verkliga ägarna.'

"Om exploaterade afrikanska trädplanterare vinter 2012-2013

Underentrprenörer Är Samhällshjältar och hör sen!

Skälet är att optimera vinst .
Detta är ju livets mening och har så varit en längre tid.
Om de som blir lurade inte har någon röst är det ju bara bra.
Vinstmaximering är enda faktorn att ta hänsyn till.
Fattiga människor har valt det, det vet vi ju numera.
Att detta exempel kommer till ytan är ett misstag,
det mesta blir aldrig diskuterat.
Detta anser vi inom näringslivet är bra och att
gnälla och klaga är ett utslag av jante och kan helt bortses från.
Att kritisera friheten-framförallt friheten att äga-borde kriminaliseras.
Detta har vi tyckt länge men avstått att tala om förrän nu när fattiga börjar stjäla och ta uppmärksamhet från de av oss utsedda riktiga problemen.
Såsom de höga skatterna och den svenska avundsjukan.
Att de statsbärande entreprenörerna ska ges kritik är ett ofog.
Ett missbruk av yttrandefriheten helt enkelt.


SF"

 

 

 

 


Försörjningsstödsnormen, genomsnittligt.

 

Dessa siffror är per månad, utom hyran.
Äger du bostad måste den säljas först.
Var du ska bo är inte deras sak.
Likaså ev. bil.

TV får behållas.
Vad gäller dator är läget oklart.
Men deras andrahandsvärde är rätt lågt.

Ensam vuxen -2 800 kr
Samboende vuxna -5 060 kr

Barn under 1 år -1 650 kr
Barn 1 – 2 år -1 880 kr
Barn 3 år -1 540 kr
Barn 4 – 6 år -1 880 kr
Barn 7 – 10 år -2 100 kr
Barn 11 – 14 år -2 410 kr
Barn 15 – 18 år -2 710 kr

till detta kommer den sk. hushållskostnaden,tvål,telefon,TV mm...
1 person -880 kr
2 personer -990 kr


Har du varit utan mat och riktigt hungrig glömmer du inte det i första taget.
Om du anser att det är orimligt med alla bidrag till lata mfl, så undrar jag.
Vem betalar din mat?
Aha, du själv!

Vad gör dig förtjänt av 10, 100 nej 1000 gånger mer än andra?
Om du inte tycker du direkt är förtjänt av det.

Vad är det då?

 

över och under vilar allt på en annan, vilas på, kanske man växlar ibland.

 


Ords to konsidder and om ju lajkar dem ju could skrajv a kommentaar Du!

 

 

**

Att kalla nån trög, gör inte dig smart.


Att kalla nån tjock, gör inte dig smal.


Att kalla nån feg, gör inte dig modig.


Att kalla nån fattig, gör inte dig rik.


Att kalla nån ful, gör inte dig snygg.

**

In dwelling, live close to the ground.


In thinking, keep to the simple.


In conflict, be fair and generous.


In governing, don't try to control.


In work, do what you enjoy.


In family life, be completely present.

**

 

 

Critical song about the truth on com

peting and ownership!:
http://www.youtube.com/watch?v=-jaOuZdnviM

**


Det har funnits revolutioner men så fanns det REVOLUTIONER

 

Puritanism is the scare there are ppl somewere that is content and happy!

 

 


Det har funnits revolutioner men så fanns det REVOLUTIONER...Det här klippet går inte att förklara förtill yngre än typ 55-60 så jag med mina 49 fattar inte heller riktigt men det berättades...

Och Beatles som var så 'gräsligt långhåriga' på den där cross atlantic sändningen-all you ned is love' et cetera. America var (och är) enormt bonnigt...

 

Det kommer väl annat tut numera men att hela västvärlden genomgick något udda från när Elvis slog igenom genom pop mm upp till att punken brann av är tydligt...

Det handlade om mer än musik och sex-men inte mycket ;) John Lennon sa vid något tillfälle: 'Before Elvis there was nothing...'

Lite taskigt mot jazzen men den drunknade i rocken.(Precis som rocken inte riktigt hämtat sig från hip-hopen men att kunna spela andras skivor och fylla lite attityd-ord 'Yo' 'Ass bitch' här å där känns rätt kasst men så är jag född före 65 och jag VET vem som är Björn och vem som är Benny..G'natt eventuella läsare..*)

Huddinge Hill fredag, den 1 februari 2013

Putäll!

 

JimB

Here is some Revolutionary material - Once being 'out of the question'

beatles

 https://www.youtube.com/watch?v=mLSgqH2BOeg

elvis

 https://www.youtube.com/watch?v=r4p8qxGbpOk

 

 

The broadcaster is forbid to show below waist.

 
 
THE MAD HAIRY BEING JUST EVIL HAIR BRRRR....hi hi hi 
 
 

Det var det vi i Sverige INTE valde - statskommunism är vedervärdigt!

 

En gång var inte sånt här obegripligt men jag undrar om ens det fåtal kommunistr vi hade begriper poängen med ett samhälle där mjölken i skolbespisningen var just till för alla. Att inte slåss som barnungar över potatis och vardagsgång.

De sk. troende blandar sig med sina fantasier och allt med en gnutta rött i stämplas elitistiskt statskommunistiskt.

Det var det vi i Sverige INTE valde, kommunisterna vill men vi valde en reformistisk linje och det den har varit en succe.Hade kommunisterna fått som de velat hade vi varit som Rumänien idag, så tack alla sossar som slog mot vänstern.
Men barnbarnen till de som först fick varmt och kallt rinnande vatten tycks ha tappat sig lite. Det verkar en aning 'eljest' med gubben Sosse.

Barnbarn till statarungen barn till dess barn-'de som skulle bli något' - och helt lost in space
om enkla gemensamma ting.

 

Vi har möjlighet att välja hur vi vill forma framtiden. Att medvetet skapa klyftor kommer inte att ha varit gratis. Räkningen kommer.

Men just nu, att inte falla på knä inför den heliga ekonomin och utropa JobbaJobbaJobbaJobbaJobbaJobbaJobbaJobbaJobba är kommunism på nyspråkssvenska.


Att tänka sig jämnare fördelning har blivit 'Jante'. Aksel Sandemose snurrar som en aktersnurra i sin grav för just det där småskurna lite oförjänat nedlåtande 'det är bara jante och avundsjuka' är precis signum på en Jantemänniska. Läs hans bok.
Om ni törs!

Mycket mycket bra och kul och läsvärd Sandemose, det finns ett flertal bra titlar varav kanske tre är mästerverk, men allt smulas i tystnad att bakas på nytt.
I 'JANTEBOKEN' så blir det räfst med svassandet inför de höga och avsmaken mot de fattiga re
För att vara en sådan människa som tror på lätta segrar när det är ett dyrt pris är fåfänglighet återigen ni Jante-Liberaler som inte läst...Jo,där fick han till det, och nu har han lurat ner halva nätmobben och alla liberala bloggare i sin 'fälla' .

Befria er, Läs 'En flykting korsar sitt spår' Finns alltid antikvariskt.

Å Ni gammelsossar..
Och ingen mer j***a international med tuba å bom bom bom å flaggor och strunt!


Hålla händer i 'frihetlig broderlighet från våra rötter'.

De rötterna har en del att prata med er om,

Men-
Sätt INTE Lennart Bodströms snorvalp på valbar plats IGEN ,då får ni skylla er själva!

Och;

Sluta krama sådanda som Thomas Östros annars skiter vi snart i er och era pengar.

Han är nu vd på bankföreningen minsann-Honom körde inte pressen ut ur stan med en lögn, ett attjo och nåt skit på kavajen utan han jobbar nu HOS bankerna som nån brafinutmärkt nånting att liva upp cv't med.

Den fn borde få partiboken stulen,
om han HAR nån varvid den borde forslas ut till kidzen i betongen 36 år
EFTER 'Barn Av Vår Tid' av Nationalteatern.

Så kunde ju Kidzen rulla spliff med bladen och kanske grilla lite korv med resten.

NÅN nytta hade den gjort DÅ!


Mat på borden och vårdnad om nästan!

 

 

 

 

______________


Socialdemokratin är en existentialism, kollektivismen ett verktyg, målet är individens frihet från sin bestämning.

 

Socialdemokratin är en filosofisk idé för ett helt samhälle, inte en sammanslutning för att medlemmarna ska må bra.

 

Människan är universell. Färg och form säger inget om individers egenskaper. Avväg alla beslut i enlighet med denna tanke.

 

Socialdemokratin kommer ur upplysningen; en förnuftsrörelse grundad i anständighetens känsla.

 

Satsa på de fria konsterna, den fria forskningen och bildningsmöjligheterna.

 

Gör Sverige till en republik omedelbart. Ta bort övriga privilegier.

 

Marknaden gör inte moraliska bedömningar, det gör människor.

 

Politik är tillämpad moralfilosofi.

 

Valfrihet är inte frihet, men urholkar jämlikheten. Återreglera.

 

Fördriv anti-intellektualismen men glöm aldrig hur det känns att vara i underläge.

 

Är allt detta abstrakt strunt? Politik handlar väl om procentsatser och bidragens införande, höjande och sänkande?

 

Alla relationer är maktrelationer. Arbetsmarknaden utgörs av relationer. Desperationen är maktlös.

 

Full sysselsättning och kollektivavtal är enda värnet mot arbetsgivares arrogans.

 

***

 

 

 

 

 


Barnen Räddar Sverige

Att innerstadskidsen och förortskidsen bussas ihop i nån skolform för att de som idag bor på helt olika planeter ska mötas.
Idag är det 'kört' i Skärholmen medan kungshomen förmodligen bubblar av skolkul. En period på 60-70 talet löste USA en del av sin segregration med sk.'Bussning', De hade det svårare med en öppen rasism med stenkastning.
Men vi har en tyst muttrande rasism som blottar illvilja ibland, för den är undertryckt frustrerad och kan tänkas blossa upp på många sätt ännu okända för....
Den håller på att förgifta oss inifrån mycket värre än vi klarar att hantra känns det som... men kidsen har ju inget surhat inmonterat så de skulle kunna lösa
fighten mellan fattig mot fattig (svenne-blatte 0-0).
Att kanske de mäktiga okända ägarna blir besvikna hjälps inte, att arbetar och underklassen hålls fast nere KAN inte ett samhälle må gott av!
Att alla ungar är allas ungar undrar jag hur många som ärligt skriver under på!
Om inte det här blir annat än bladder om att lärare ska utbildas i att det är fel att Södra Real har ett 300% högra snitt än Brötbackaskolan och slutligen medelar kidsen att -shit happends .
Gilla läget liksom, så känns det ju lite bortkastat.
(Åtsagd att Gilla Läget betyder att spela falskt på uppmaning - tänk efter...tänk om stora organisationer 'gillar läget'?)

Fattiga tvingas konkurera på en för detta avsedd area men svennarnas kids är alltid prio ett, eller...? Hur ser du själv på det?!

Soul Search! Det här kommer bli ett sådant problem där vi inte bör syssla med 'vinna-förlora' Det kommer behöva lösas i process och en möjlig uppstart föreslår jag här iform egentligen bara av mitt utrop. Ni fixar drop i Namibia, inte omsorgssvikt i Hallunda. Att reparera en kärleksskadad vuxen går inte, bara att komma till insikt varför allt svider och svedat i kanske 30-40 år Däremot att ordna pigga hela barn ÅR! Men ni ba, Oj oj oj, operera mjälte i Sudan..klapp -
klapp - klapp - Ni ÄR TOPPEN men somatiken är neurotisk i relation till psykiatrin som sömnigt ser sina patienter få diabetes hoppsan hoppsan och de nya diagnoserna passar ingenstans - det är en soppa! Men skadorna finns, skapas alldeles på riktigt som tex den där 7åringen som fick en snyting av mammas nye kille och sedan fick lyssna på dom k** hela natten. Sånt skadar oj oj oj och som kärleksskadad vuxen är insikten om detta ofta lååångt borta för aj det gör ont, man skjuter undan den.Me att bli medveten gör det möjligt att behandla. Den utan insikt kan du inte ge bra farmaka eftersom denne plötsligt oväntat skovar och fyller på med sprit. te men det är en anNan story.

Kidsen Kan Rädda Sverige!

Före min tid?

Det händer-fattar det försent =D

JimB


HOW OPERA FEELS FOR ME AND MANY OTHERS - SORRY YOU GUYS

 
 
 
 
 

IM JUST LIKE YOU - see link for the song =D

 


are you bombarded by
nameless pain and struggle
are you in conflict
eating the same thing
every day labeled as
freedom or truth


im just like you


but i know, im sure
theres only one way
to really solve conflict
yes SOLVE
not only win it or lose it
no one ever win anyway
its an illusion


im just like you


love and compassion
thats how ugly it gonna get
thats the only way we have left
the only way there ever was


im just like you


*


©2007-2011jimbjörklund-idiotjim-jimblund


https://www.youtube.com/watch?v=hFc7XII8A_w

http://www2.poeter.se/Mina+Publicerade+Texter

 
Here it is  =D

Sanningen Din Förbannade Förrädare - Julevangelium 2011

 

kom inte här med din lycka och ljug om sanningen din förbannade förrädare

 

trodde dig bättre när du ljög ovetandes om lögnen tände våra hjärtan gav

oss kontakt med den namnlöse förklarade en gnutta av vår oerhörda

förundran som bara tycktes skräpa inom oss trollade oss till

människor nu inte bara till namnet våra barns skratt lyser som

alltid men nu är det oss till glädje till och med

den nyföddes eviga skrik skänker oss små leenden

 

så kom inte här med din lycka och ljug om sanningen din förbannade förrädare

 

din lycka är ändå bara formulerade ideer givna lyckostatus av

kulturella,ekonomiska,politiska,religiösa skäl.

vi har nu kontakt med den namnlöse den kontakten färdades

med dig troligen i lönn för vi vill inte köpa det du nu

säljer och lyckans tända hjärtan känner du inte till

bara dina trix och pryttel och prål

hungriga ser sig om efter mat

mätta lutar sig en stund bakåt

sluter ögonen erfar måhända en gnutta av mysteriet

'

så kom inte här med din lycka och ljug om sanningen din förbannade förrädare


***

 

©2013jimbjörklund

 

 

 


On 'celebrating Banksy'

Art has no quality. that is a salesmans label, to create are about other things.
I think Banksy illustrate that strongly.
Among other fantastic illustrations, on walls, inside heads and it is of its nature, none exploiting.

To be responsible for real, to be grown up!

https://www.youtube.com/watch?v=RdGuQgX_pS8

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
LOST IN THE MIGHTY NOTHING

 
 
 
This is a old old song by me but it tells you if you can hear me 'singing' a true story about the years i was insane and the loooong walk of iiiiice back to...nothing.
 

 


A poem from 2009


***

BIG BANG WAS SILENT

 


in the lonelyness of

 

the medication

 

bottles

 

my life


tic-toc

 

away,

 

toward

 

the highest unknown

 

to be

 

light and silence

 

once more

 

***

 

©2009jimbjörklund-idiotjim

 

 
 
In Swedish These are called 'bear-animal' i think, heard about it on some science show. Its a micro cosmos dude and dweller. 
 
BJÖRNDJUR
 
Brrrr
 

 

 
Hej skrynkelhund =D
 
 
 
 

POLITISKT MEJL TE MEDJAFOLK OM SOSSAR Å SÅNT FÅNIGT

 

Hallå mediadjur :)

(v.2.0)

Tack för att du ägnar en liten stund åt de här korta sticken. Dessa rader dansar runt till vänster men de som kör vänsterskutan, den spillran
av skribenter och fd Juholtare bara glor dumt och ropar på Lennart Bodströms snorvalp som är ute och snattar godis. "man måste ju ha kul. he he"

Nog det.

Detta är allvar. Dessa rader bär det de i innerstaden inte fattat av vänsterns bevekelsegrunder. Nu är jag bussig nog att
låta dig och dina kollegor ta del av det som jag/vi vägrar kalla värdegrund ety detta begrepp luktar skit. Alla har en värdegrund men hoppsan
vi måste se över våra rutiner.

För varje stadsodling av kryddor morötter och se så fina blommor kommer en sjundeklassare injicera heroin och de tokiga kristna
vädrar morgonluft.

Ett exempel. I Råsunda i Solna intill vintervägen startade nån frireligiös sekt ett nödboende för hemlösa. Alla kommuner skickade sina
sofflock dit. Att ha Jompa och Hasse Morot där kostade 26 000 p/p i månaden.
För de skattekronorna erhöll klienten sovplats 20:00 till 08:00 smörgåsmat och frukost. Sedan sitta åka till Huddinge igen. De fick SL-biljetter,
de måste ju kunna söka jobb ( dooh ).

 

 

 

(Den här storyn är sann...mycket underliga vård/boende för utslagna körs av t.e.x. maranata, men de var någon annanstans, de här kallade
sig 'hela hela människan' sic! )

För 26 000 kunde Jompa ha åkt nonstop 24/7 mellan STHLM och Mariehamn med fyllefärjorna . Krökade gjorde han ju ändå.

Men Till Saken


Välkommna Mina Damer Och Herrar

ALLVAR!

______________

För framtiden:

Socialdemokratin är en existentialism, kollektivismen ett verktyg, målet är individens frihet från sin bestämning.

Socialdemokratin är en filosofisk idé för ett helt samhälle, inte en sammanslutning för att medlemmarna ska må bra.

Människan är universell. Färg och form säger inget om individers egenskaper. Avväg alla beslut i enlighet med denna tanke.

Socialdemokratin kommer ur upplysningen; en förnuftsrörelse grundad i anständighetens känsla.

Satsa på de fria konsterna, den fria forskningen och bildningsmöjligheterna.

Gör Sverige till en republik omedelbart. Ta bort övriga privilegier.

Marknaden gör inte moraliska bedömningar, det gör människor.

Politik är tillämpad moralfilosofi.

Valfrihet är inte frihet, men urholkar jämlikheten. Återreglera.

Fördriv anti-intellektualismen men glöm aldrig hur det känns att vara i underläge.

Är allt detta abstrakt strunt? Politik handlar väl om procentsatser och bidragens införande, höjande och sänkande?

Alla relationer är maktrelationer. Arbetsmarknaden utgörs av relationer. Desperationen är maktlös.

Full sysselsättning och kollektivavtal är enda värnet mot arbetsgivares arrogans.


_________________

Dessa rader vill ingen Såsse ta i !

(-.-(-.- (-.-)-.-)-.-)

Men SocialDemokrater reagerar, Ahaa, ja just det...

 

 

 

Om inte generositet och medkänsla väcks mellan oss igen, om inte de 10 000 samtalen och de lika många välkomnaden
föds mellan alla våra Svenskar så har vi nog skitit, om inte i det blå skåpet, men väl det röda !

Ett brunt har kommit till.

Vi bor alla Europeer i Weimarrepubliken idag. :(

Okej

Tack för er/din uppmärksamhet. Jag en stor fan. (biasbasbias)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 

POLITIK I NATTMÖSSAN 13 01 31 - 13 02 01

 

 

 

 

Ingenting är politiskt längret.
Inget har nåt innehåll utom siffror.

På led marscherar alla dessa siffror vi dagligen dompteras med,.
Det kommer vingla illa för en tid.

Theres a mighty judgement coming but i might be wrong.
Fast...
Om vi, några grågubbar,

(gubbslem om ni undrar, tack för det fina namnet bitches)

tar för oss inne hos handlaren.

I en jättelada med irrande förskräckta 20-somethings från nåt bemannings-slaveri som inte ser om vi tar oss....Lite:
Rostbiff, potatissallad, dricka. Nåt vad-som-vi-önskar.
Nån sittgrej...

Och brer ut en pic-nic lite i skymundan nån tisdagsmorgon vid pass klockan
tio eller vid två, då mången fikar.

Mellan nån dörr och vägg i skymund men mitt på parkett.

Nogrant gömmer vi alla förpackningar med KODEN ytterst noggrant.

Tiger som muren, eller svarar på tilltal.
'Varför?'
-Var hungrig.
'Men det är förbjudet.'
-Det är det att stjäla de Gemensamt ägda kasskorna också och
visst vet jag att det är förbjudet.
'Men hur skulle det se ut om alla gjorde så här?'
-Ja, hur skulle det se ut, intressant fråga konstapeln!?
'Vad ska vi göra med er?'
-iRing om ni kommer på nåt, måste hem nu och ta mitt insulin.
'Men ni får straffföreläggande, se här en bot på 4 000SEK för stöld.'
-Vägras, vad för stöld, hur verifierar ni det stulna och är det inte hörsägen Hela historien konstapeln? Men sätt mig i er finka. Ge mig nån bok att läsa medan ni funderar. Ring på syster, jag har 6 olika dagliga mediciner.
Men hur skulle det kunna gå?
-Inte en susning!
"...och gör inte om det där igen...för då ni oj oj oj dååå får ni se..."

Mums mums.
Vad ska vakterna göra då?
Olagligt, ring polisen.
Som?
Ska polisen slänga ut oss med orden
"...och gör inte om det där igen...för då ni oj oj oj dååå får ni se..."

Frågan är vad vi då får se....

Ska Svenskt näringsliv mfl särintressen börja gapa om lagar.
Skrik på ni..Vi har tiden...ni är fågna i kolumner....

Ska ni starta insamling på Mc Donalds att det måste fram polisvågar att väga '...de ekoutmanades lämningar introanalt...'

Fattigbajs....Ska de i tinget plottra med detta...STFTA LAG skriker de som äger.
Stifta på ni

Att vi 'Old School' inget tror på eller hoppas på är liksom förbundet med
Grundpremissen.
Bye Bye Johnny B Good

=D

Fast nu slåss medelösa inbördes.
Fattiga fightas mot fattiga!

Det pågår sedan flera år.
SD med sina fotsoldater både online och irl, är ett uttryck för just det
Dum är omöjlig att strida ner med eld. Vatten lika dåligt.
Att de upptäcker vilka de faktiskt är bak överkompensationerna för att 'de minsann inte e nå bögar' Att de bara krånglar till det är plågsamt. Hur få en näthatare mot NÅN slags läkning?
Skulle han/hon eller hen (som de hatar) bli genuint glada om vi sa ut med alla som inte
har mor eller farföräldrar från Suede?
Skulle de se dödsläger i norrlands inland som 'bra arbetstillfällen, tänk på tillväxten' ?
Jag tror inte det.

Vad har ni så ONT nånstans.
Kom hem till köket och andas ut, this war aint happenin,'
ROCKY BRUCE!

Nä.

 

 


Fast alla våra egna företag sålde högern raskt.
Svenska staten skulle inte äga och bränna Vodka till Svenskar, så nu gör Finska staten det istället...kolla explorer.
Nä,
Demokrati vore bättre, men vi har ingen.
Den borgeliga alliansen har lyckats kuppa bort den
sista Demokrati som fanns kvar efter sossarnas maktfulkomliga svineri!

Sossarna letar efter sig själva överallt utom hos jobbarna!

De nuvarande (S) är
-arbetarnas barn,
-statarnas barnbarn (jag e en)

Inte vill de störa,
'vår konsesuskultur'.

Detta är det ingen förvirring om i (S) för ingen vet eller tycker något knappt alls.

Vilken konsensus menas?!

Om det är de senaste 10 årens 'GILLA LÄGET' man far efter så har jag ett par dåliga underrättelser om detta med att 'GILLA LÄGET'!

Det är inte konsensus, det är att 'på uppmaning spela falskt.
En av mig glömd poet formulerade denna tes och den stämmer.
Blir du ombedd att 'gilla läget' spelar inte din input nån som helst roll annat än som skavande besvär.

'GILLA LÄGET' är kanske en farlig affärsmodell. Hur går det om¨enn stor organisation eller företag eller-gud förbjude-en politisk organisation till hälften 'GILLAR LÄGET'?

Går det alls att fungera med en mängd medarbetare mest på ytan mest gör handgreppen och förövrigt 'GILLAR LÄGET'?

Att På Uppmaning Spela Falskt.
Hoppas den poeten blir utgiven.
För mig är han (jo DET minns jag - han var en han) glömd och nog rätt okänd men
DÄR fick han till det!

Lite klädsam självkritik från akademikerungarna kunde nog göra mången gammal sosse glad.

Att vi 'Old School' inget tror på eller hoppas på är liksom förbundet med
Grundpremissen.
(tyyyyst skriker alla under 45 och håller för öronen)

Grundpremissen här om å i lifvet i dumme nätaskiten webwise de tidigaste dagarna av webbens tillkomst!
Bye Bye Bye Bye Bye Bye

Alla kommer bort till slut.
Bye Bye Johnny B Good

Men-
Sätter de Lennart Bodströms snorvalp på valbar plats IGEN får de skylla sig själva!
Och;
Fortsätter di krama sådanda som Thomas Östros skiter vi snart i er och era pengar.
Han är nu vd på bankföreningen minsann-Honom körde inte pressen ut ur stan med en lögn, ett attjo och nåt skit på kavajen utan han jobbar nu HOS bankerna som nån brafinutmärkt nånting att liva upp cv.t med...
Den fn borde få partiboken stulen, om han HAR nån varvid den borde forslas ut till
kidzen i betongen 36 år EFTER 'barn av vår tid' av Nationalteatern.
DÅ kunde ju Kidzen rulla spliff med bladen och kanske grilla lite korv med resten.
NÅN nytta hade den gjort DÅ!

OM vi storskaligt började skita i er och era pengar utan bor och äter som vi vill, VAD skulle VDn hos
hallelujah-bankkapellet krita på TWATTER då?
114 ord!
(man blir så vältalig av begränsningen- G,b 5v. hej B )

KvAcK-twatt-KvAcK-TWATTER TWAT TWAT-QUACK!

Prutt på er gamla som unga, att vara vuxen att sjunga är numera sällan parat med något som helst ordmässigt att TALA OM. Inga ideer vid sidan av sifferparaden ända in i era sovrum förfn. Up ii...nä..

Ingen politiker tycks ha annat än tabeller på sitt bord och vi andra ser och hör måhända litw vårfåglar 31/1 -2013 men än är det långt till vår:)

Putäll!

JimB

 

 

 

 


RSS 2.0